Workshops

Selvværdsworkshoppen “Du har det i dig”

Du har det i dig_make it as teenager_selvværdsworkshop_coaching_vejle

Workshoppen er for piger, primært mellem 16 og 21 år, som mangler modet til at tage masken af og været helt sig selv blandt andre mennesker.

Er du den pige?

Workshoppen er for dig som gerne vil have et positivt skub til at turde at være dig selv. Hvis du har svært ved at tro på, at du er god nok, som du er, så er du langt fra alene, og det vil du opdage på denne weekend, hvor du lærer at glemme alt om hvad andre tænker om dig.

Selvværd er hovedtemaet på workshoppen, og du vil blive styrket til at blive aktiv i dit eget liv. Du vil opleve opblomstring, motivation og nyt mod på at stå frem.

Du lærer at….

  • Du er god nok som du er!
  • Turde blive set som du er!
  • Føle dig fri, let og nysgerrig igen!
  • Du ikke er alene med dine tanker!
  • Komme ud af komfortzonen og åbne op!
  • Du ikke skal gøre dig fortjent til kærlighed!
  • Være ligeglad med, hvad andre tænker om dig!

Praktisk talt

Den forløber over to døgn, og der er en helt klar rød tråd gennem dagene. Vi starter med at skabe tryghed og motivation for processen inden vi starter selve selvværdsarbejdet. Der vil blive kigget indad, så alle arbejder med sin egen rejse og får kigget på egne dæmoner, men der vil også blive arbejdet med generelle temaer, såsom “frygten for, hvad andre tænker”. I slutningen af workshoppen vil der blive arbejdet med værktøjer til at blive klar til at fortsætte rejsen på egen hånd.

Det foregår sådan, at der bliver holdt oplæg ved Elena, arbejdet i grupper, lavet individuelle opgaver, “girl-talk”-tid, vision boards, gåture og meget andet.

Sarah Jensen fortæller om workshoppen

“Hey piger! Jeg er 17 år, og har været afsted på denne workshop, DU HAR DET I DIG. Jeg vil sige, at lige meget hvad du står med, om det er noget derhjemme, noget der trykker, eller du bare tænker jeg kunne da godt bruge noget mere selvværd, så får du noget med fra den her weekend. Vi alle sammen kan have brug for lidt mere selvværd, og læring om hvordan man begår sig og hvordan folk reagerer. Jeg kom egentlig med tanken om det skulle da bare prøves… Jeg vidste egentlig slet ikke hvad jeg gik indtil, og det gjorde mig selvfølgelig også lidt nervøs, og jeg tænkte at mange måske kom med en veninde i hånden, men stort set ALLE kom af samme grund som mig. De håber på, bare at kunne få et eller andet med hjem derfra. Uden tvivl man bliver IKKE skuffet. Det kan godt være, hvis du kommer med et kæmpe problem, at det ikke løser sig, men du får redskaber, som hjælper dig på vej. Et åbent sind, når du træder ind af døren, og jeg vil love du får en weekend du ikke glemmer. Jeg var den ældste pige, og jeg var lidt skeptisk, for hvem ønsker og gå en hel weekend, hvis der ikke er nogen med samme fælles interesser i samme aldersgruppe? Tja.. jeg blev der, for jeg kunne ikke se hvorfor alderen skulle skille os ad. Nogle var der for at få venner, og andre var der af deres personlige årsager, og nogle af samme grund som mig; det skulle prøves! Og jeg er taknemmelig for, jeg havde gejsten og turde melde mig til!! Jeg mødte søde mennesker, generte mennesker, der som ligesom mig gerne ville have en god weekend ud af det selvfølgelig. Nogle var tvunget ud i forløbet af deres forældre, og andre gjorde det frivilligt. Men i sidste ende var alle utrolig glade for beslutningen om tage med, da de havde fået nye bekendtskaber, læring i livet og fundet sig selv lidt dybere omkring, hvem de egentlig er som person. Kan helt klart anbefales! – Sarah

Det syntes de tidligere deltagere om workshoppen: 

Tilbagemeldinger fra selvværdsworkshoppen i marts 2014

Tilbagemeldinger fra selvværdsworkshoppen oktober 2014

Tilbagemeldinger fra selvværdsworkshoppen i november 2014

Tilbagemeldinger fra selvværdsworkshoppen marts 2015

Tilbagemeldinger fra selvværdsworkshoppen i april 2015

Tilbagemeldinger fra selvværdsworkshoppen november 2015

Tilbagemeldinger fra selvværdsworkshoppen, januar 2016

Tilbagemeldinger fra selvværdsworkshoppen februar 2017

Du har det i dig_make it as teenager_coaching_vejle

Kommende workshops:

Der planlægges lige nu en workshop for piger i uge 29. Den vil blive afholdt på Pletten i Hejlsminde, som ligger ud til Lillebælt i de skønneste omgivelser, og der er plads til max 20 unge mennsker.

Pris: 

Pris for deltagelse er afhængig af samarbejdspartner.

make it’s workshops udbydes som regel via institutioner, kommuner eller skoler, som køber workshoppen og udbyder til deres unge. De vælger, om de vil sætte en brugerbetaling på deltagelse.

Der kommer snarest mere info om specifikke dage, samarbejdspartnere, tilmelding og pris for workshoppen i uge 29.

Transport:

Du skal selv sørge for transport til og fra workshoppen, med mindre du tilmelder dig gennem en institution, der sørger for kørsel for dig.

NB: Institutioner eller skoler kan henvende sig via kontaktformularen for et tilbud fra make it.

Jeg glæder mig meget til at booste dit selvværd og give dig en uforglemmelig weekend!

Kærlig hilsen

Elena