Farvel 2014! Goddag 2015!

Farvel 2014_make it as teenager_coaching_vejle2014 bød på succes, udfordringer og ændringer i make it. ”make it” til ”make it as teenager”. Jeg fik gennemført mit drømmeprojekt, en selvværdsworkshop for piger, tre gange med rigtig god feedback. Jeg opsagde min største kunde, og jeg investerede en masse tid og penge på mine nye beslutninger.

Året med hårdt arbejde og udfordringer.

I sommer valgte jeg at droppe min største kunde, hvor jeg arbejdede med jobsøgende unge i Varde, for at arbejde med unge i Vejle, der var motiverede for ændring i deres liv. Jeg havde samtidig brug for en bedre fremtidssikring, så jeg ville sprede mine interesser ud over flere kunder. Jeg ville lave en blog til teenagere og unge, have flere private kunder og lave flere workshops. Og det er også sket. Jeg har lært at lave en hjemmeside fra bunden, integrere systemer, lave nyhedsmails, kommet på youtube, Google+, bloglovin og en masse andet vedr. teknik, markedsføring, sociale medier osv., og jeg har holdt mig til min strategi og fået styr på alle de ting jeg ønskede mig.

Tålmodighed er en dyd jeg ikke har, og det tog mig fire måneder med hårdt arbejde, at få den nye strategi op at køre økonomisk. Jeg var ret stresset over, det ikke skete med et fingerknips, men der er gode udsigter nu. Oktober og november blev OK måneder, og i december var der både foredrag, bookinger til workshops og foredrag i januar og så selvfølgelig mine private kunder i coaching. Desuden har både Vejle og Kolding Kommune købt selvværdsworkshoppen igen i foråret i marts og april måned, så nu kører det igen. Optimismen blomstrer!

Året med mit største gennembrud.

Året blev også året med mine største karrieremæssige sejre. I oktober 2013 lå jeg på en solseng i Grækenland og tænkte over ”make it anno 2014”. Her besluttede jeg mig for, at jeg ville lave en selvværdsworkshop for piger over en weekend og lade dem mærke effekten af at være sammen med andre, hvor det var naturligt at tale om selvværd og personlige udfordringer. Jeg lavede en strategi for forberedelser, markedsføring, salg, planlægning og gennemførelse. Jeg knoklede fra midt oktober 2013 til marts 2014! Jeg hang plakater op på alle rideskoler, sportshaller, danseskoler, golfklubber, delte flyers ud på biblioteket, hos frisører, ringede til ALLE der havde med unge at gøre. Skoler, institutioner, foreninger osv osv. Jeg markedsførte på facebook, var i kontakt med alle medier, jeg kørte rundt og viste ansigt i alle ungdomsklubber og meget andet. Til min store glæde valgte Vejle Amts Folkeblad at skrive en stor og flot artikel om mig og mit arbejde, og Vejle Ugeavis skrev en flot artikel om selve workshoppen. Det betød, at da jeg bankede på hos Vejle Ungdomsskole, kendte de mig allerede, og jeg blev budt på kaffe og gik derfra med et salg på op til 20 pladser, hvis jeg selv kunne finde pigerne, der gerne ville med. Og så skulle der løbes stærkt og skrives til alle teenagepiger jeg kendte og i øvrigt alle andre. Det lykkedes! Workshoppen blev en succes. Jeg har aldrig arbejdet så hårdt og intensivt for noget før, og da jeg læste tilbagemeldingerne fra de 20 deltagere på første workshop rystede jeg over hele kroppen af glæde og lettelse. At nå i mål kombineret med at give til andre må være det største kick jeg kan få. På vej hjem i bilen græd jeg en lille smule. Der havde været så meget på spil for mig. Jeg havde fortalt alle om min vision. Og nu var det endelig en realitet. (Jeg bliver både forpustet og berørt af at tænke på det.) I efteråret 2014 valgte Vejle Ungdomsskole og Kolding Ungdomsskole at købe hele workshoppen og betale for deltagerne, så brugerbetalingen kun blev en lille procentdel af dem oprindelige pris. Fantastisk!!

 

Mine targets for år 2015

  1. Jeg vil afholde fem selvværdsworkshops (de to planlagt og gerne tre i sommer/efteråret)..
  1. Jeg vil blogge langt mere. Nu er der endelig styr på teknik, leadfunnels, nyhedsmails og alt det der, så nu kan jeg fokusere på at dele ud af mine tanker.
  1. . Jeg bliver færdig med mastercoach uddannelsen hos Manning Inspire.
  1. Coachingen stiger pr. 1. marts fra 675kr for 80 min. til 725kr.
  1. Jeg vil begynde at videoblogge.
  1. Jeg vil søge freelancetimer som mentor eller coach, så jeg får skabt økonomisk stabilitet
  1. Jeg forventer at flytte coachingen til erhvervslokaler, da jeg flytter sammen med min kæreste og hans datter her i Vejle til sommer. De siger farvel til Sønderborg og goddag til mig og Vejle. Vi glæder os alle tre rigtig meget.
  1. Jeg vil læse flere bøger om coaching og personlig udvikling igen.
  1. Jeg har specialdesignet selvværdsarmbånd i rustfrit stål og kunstlæder, som jeg vil sælge i forbindelse med workshops og foredrag.
  1. make it runder 1500 likes på facebook.

Jeg glæder mig til år 2015. Jeg er sikker på, at det bliver godt! Du må gerne følge med i om jeg når mine mål – og hænge mig op på dem. ;)

 

Godt nytår fra make it og mig.

Kh Pia